RSS  :: خانه :: ارتباط با من :: پروفایل :: پارسی بلاگ
آموزش دانش کفّاره گناهان بزرگ است . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
  • تعداد بازدیدهای وبلاگ
  • - کل بازدیدها: 23495 بازدید
    - امروز: 5 بازدید
    - دیروز: 7 بازدید

  • درباره من

  • لوگوی وبلاگ


  • اشتراک
  •  

  • اوقات شرعی

  • آرشیو مطالب
  • اسفند 1388

    ? بیوگرافی بازیکنان و مربیان گذشته و حال بایرن 1
  • علی شنبه 88/12/22 ساعت 4:5 عصر
  • **بیوگرافی بازیکنان و مربیان بایرن مونیخ**

     

     

     

    زندگی نامه فیلیپ لام
    یوفا: فیلیپ لام متولد 11 نوامبر 1983 در مونیخ آلمان ، فوتبالیستی آلمانی دارای 170 سانتیمتر قد و پست وی دفاع چپ است.

    فیلیپ فوتبالش را بطور اصولی از تیم دبیرستان بایرن مونیخ آغاز نمود.وی بازیکنی پا راست است و در دوران نوجوانی در دفاع راست بازی میکرد اما در حال حاضر در دفاع چپ بازی میکند و درخشش فوتبالش نیز در همین پست است.
    وی به دلیل اینکه در کشور آلمان بطور کلی بازیکن چپ پا نادر است مجبور شد تا در سمت چپ بازی کند و در اکثر مواقع وی در موقع سانتر ها توپ را روی پای راست خود آورده و سپس اقدام به سانتر می کند.
    همچنین در هنگام دریبل دادن نیز او به سمت داخل زمین که ناشی از پا راست بودن تخصصی و است دریبل می کند. اما سرعت فوق العاده ی این بازیکن که حتی او را با ساموئل اتوو و ساویولا مقایسه میکنند ، باعث میشود که این نقص کمتر به چشم بخورد ودر آن پست بازیکن موفقی باشد.
    او در فصل 2002-2001 اولین فصل حضور خود در تیم بزرگسالان بایرن را در بوندس لیگا تجربه کرد و در مجموع 27 بازی که در آن فصل به میدان رفت توانست دو گل نیز بزند.فصل بعد وی توانست حضور بیشتری داشته باشد و 34 بازی برای این تیم به میدان رفت و در آن سال یک گل زد.از آنجاییکه دفاع چپ اصلی بایرن مونیخ در آن زمان لیزارازو مدافع صاحب نام فرانسوی بود وی برای فصل 2004-2003 و همچنین فصل 2005-2004 به تیم اشتوتگارت بطور قرضی انتقال یافت که در اولین فصل حضورش برای اشتوتگارت با انجام 28 بازی یگ گل و فقط دو کارت زرد گرفت.
    در دومین فصل حضورش نیز با انجام 19 بازی یک گل و نیز دو کارت زرد دریافت کرد.در ژولای سال 2005 هنگامیکه از مصدومیت رنج می برد به بایرن مونیخ بازگشت و تا ماه دسامبر با مصدومیتش دست و پنجه نرم کرد تا بهبود یافت.
    وی در فصل 2006-2005 توانست 12 بازی را انجام دهد اما دوباره مصدومیتش گریبان گیر او شد و تا فصل بعد ادامه داشت.او در فصل 2006-2005 فقط توانست دو بار به میدان برود.
    در فصل 2007 - 2006 وی با برطرف شدن مصدومیت و حضور درخشانش در جام جهانی با انجام 37 بازی یکی از مهره های کلیدی بایرن مونیخ به حساب آمد و یک گل نیز در آن فصل زد.وی در تمام این دوران کارت قرمز دریافت نکرده است.

    وی در تیم ملی المان در جام جهانی 2006 که در کشورش برگزار میشد در ترکیب اصلی این تیم به میدان میرفت و حضور کاملاً درخشانی داشت.وی در بازی اول در جام جهانی گل افتتاحیه این رقابت ها را نیز به ثمر رساند.

    افتخارت وی:

    قهرمانی با تیم بایرن مونیخ در سال های 2003 و 2006

    قهرمانی با بایرن مونیخ در جام حذفی آلمان در سال های 2003 و 2006

    عنوان سومی جام کنفدراسیون ها در سال 2005

    عنوان سومی در جام جهانی 2006
     
    یورگن کلینزمن دریک نگاه

    یورگن کلینزمن در 30 ژوئیه 1964 در گوپینگن آلمان متولد شد.

    او به عنوان بازیکن تیم ملی آلمان توانست در مسابقات جام جهانی فوتبال 1990 به مقام قهرمانی جهان دست یابد و در سال 1996 نیز قهرمان اروپا شود.

    او از 26 ژوئیه 2004 و زمانی که 40 سال داشت از سوی فدراسیون فوتبال آلمان به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال این کشور منصوب شد و به همراه الیور بیرهوف و یوآخیم لو تصمیم گرفت تا تیم ملی آلمان را در کشور خودش قهرمان جهان کند.

    او پس از اینکه با تیم جوان آلمان توانست در مقابل برزیل بازی را با نتیجه مساوی یک بر یک به پایان برساند توانست تیم ملی آلمان را در مقابل تیم ملی اتریش پیروز از زمین بیرون آورد.

    سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان چند ماه مانده به برگزاری مسابقات جام جهانی مورد انتقادات شدید از سوی رسانه ها- سیاستمداران و ورزش دوستان قرار گرفت بخصوص پس از شکست 4 بر 1 تیمش در مقابل تیم ملی ایتالیا در اول مارس 2006 در معرض انتقادات بیشتری قرار گرفت و عضویت کلینزمن در تیم های فوتبال: 
    1974 - 1972 تی بی گتینگن 
    1978 - 1974 اس سی گایز لینگن
    1980- 1978 اشتوتگارتر کیکرز 
    1984 - 1980 اشتوتگارت 
    1992 - 1989 اینتر میلان 
    1994 - 1992 موناکو 
    1995 -1994 تاتنهام هاتسپور 
    1997 - 1995 بایرن مونیخ 
    1998 - 1997 سامپدوریا 
    2001 - 1998 تاتنهام هاتسپور 
    2003 - 2001 ارنج کانتی بلواستارز 

    موفقیت ها:
    قهرمانی جهان 1990
    قهرمانی اروپا (کاپیتان) 1996
    قهرمانی جام یوفا 1991 - 1996
    قهرمان لیگ آلمان 1997
    قهرمان باشگاه های آلمان 1997
    قهرمان سوپرجام ایتالیا 1989
    آقای گل بوندس لیگا 1988
    آقای گل جام یوفا 1996
    بهترین بازیکن آلمان 1988 و 1994
    بهترین بازیکن انگلیس 1995
     
    فرانس بکن بائر
    یوفا: فرانتس بکن باوئر بی نیاز از معرفی است. مدافع و هافبک سابق تیم ملی فوتبال آلمان غربی که جام جهانی را در هیات یک بازیکن (سال 1974) و به صورت یک مربی (1990) برد ، چند سالی است که ریاست باشگاه ایام بازیگری اش (بایرن مونیخ) را به عهده دارد و نایب رئیس فدراسیون فوتبال آلمان نیز هست و سال گذشته ، ریاست کمیته سازماندهی جام جهانی را در خاک کشورش به عهده داشت و مدتی است که به عضویت هیات اجرایی فیفا هم درآمده است و این البته بجز ارتباطات کاری متعدد وی با شرکتها و سازمان های مختلف تجاری ورزشی است.

    مهمتر این که مردی که به خاطر استیلایش بر میدان ، بدرستی قیصر نامیده شده و در ایام اوجش 2 بار توپ طلای اروپا را برد و با بایرن 3 بار جام قهرمانی باشگاه های اروپا را تصاحب کرد و طی 19 سال فوتبال حرفه ای ، گذارش به هامبورگ و کاسموس امریکا هم افتاد ، اینک یک کارشناس برجسته هم در امر فوتبال به حساب می آید و در 62 سالگی می تواند بوضوح بگوید که چه چیزهایی در فوتبال سر جای درستش نشسته است و کدامین خیر.
     
    مروری کوتاه بر زندگی قاتل خموش!

    هنوز آن شادیهای پس از گلش را به خاطر داریم، هنوز آن ضربات سر بی نظیرش را که کابوس هر دروازه بانی بود، به یاد می آوریم، هنوز هم که هنوز است چهره خیرخواهانه او را که در بحبوحه جام 90 به مردم کشور ما تسلیت گفت، از یاد نبرده ایم. حتی بخوبی به یاد می آوریم که مردم سرزمین ژرمن برای پسر مو بورشان در پایان جام جهانی 2006 چگونه در استادیوم دورتموند ایستادند، گریستند و او را تشویق کردند. او حالا وارد چهل و سومین سال زندگی اش شده است.
    می خواهیم مروری کوتاه بر زندگی 43 ساله «یورگن کلینزمن» داشته باشیم؛ آن هم در حالی که مدام صحنه فریادهایش و لرزاندن تور دروازه مان پس از گلزنی اش در جام جهانی 98 از جلوی چشمانمان رژه می رود و البته صحنه جمع کردن کمکهای مردمی اش برای کمک به زلزله زدگان رودبار و بم از ذهنمان پاک نمی شود.
    * دوران کودکی
    شهر کوچک «گوپینگن» واقع در جنوب ایالت «بادن- ورتمبرگ» زادگاه کلینزمن است. شهری که تمام خاطرات بچگی او مربوط به آنجاست. یورگن مانند خیلی از کودکان آن زمان آلمان با فوتبال در کوچه و خیابان آشنا شد و به طور دقیق 8 ساله بود که برای تیم محله شان فوتبال بازی می کرد.
    جالب اینکه او روزها درس می خواند و بعد از مدرسه راهی یک نانوایی می شد تا در آنجا روش پخت نان را فراگیرد، ولی اشتیاق به فوتبال و البته تشویقهای والدینش هرگز مانع جدایی او از ورزش محبوبش نشد.
    روزی دو ساعت تمرین آن هم در سخت ترین شرایط بتدریج از او یک پدیده می ساخت، پدیده ای که بعدها به یکی از جاودانترین ستارگان فوتبال آلمان و جهان بدل شد.
    یورگن تا 17 سالگی همچنان به صورت آماتور فعالیتش را در فوتبال ادامه داد تا اینکه ...
    * آغاز راه
    وی 17 ساله بود که به تیم «اشتوتگارت کیکرز» در لیگ دسته دوم آلمان ملحق شد. در ابتدای کارش از سوی مربی تیم در همه پستها به بازی گرفته شد (به جز دروازه بانی). یورگن در 61 بازی با پیراهن اشتوتگارت کیکرز موفق شد 22 بار گلزنی کند تا همین عامل موجب باز شدن راهی به سوی ترقی برای او شود.
    سال 1984 کلینزمن با عقد قراردادی راهی تیم بزرگ اشتوتگارت شد و تا سال 1989 در آن تیم بازی کرد. هافبک سابق کیکرز به خاطر گلزنیهای فراوانش مربی اشتوتگارت را مجاب کرد تا از او در خط حمله استفاده کند. نبوغ ذاتی او در گلزنی کم کم درهای تیم ملی فوتبال آلمان را برای او گشود و کلینزمن در المپیک 1988 اولین تجربه های ملی اش را با کسب مدال برنز آن مسابقات به دست آورد.
    البته قبل از آن نیز وی در مسابقات یورو 88 که در آلمان برگزار شد نیز شرکت داشت.
    پس از درخشش در المپیک سران اینترمیلان دست به خرید ستارگان آلمانی فوتبال زدند تا از همشهری خود عقب نمانند. آنها کلینزمن، ماتئوس و برمه را به عنوان شاه مهره در اختیار گرفتند و موفق شدند که در سال 89 فاتح اسکودتو گردند.
    یک سال بعد، جام جهانی 1990 در سرزمین چکمه برگزار شد و این ژرمنها بودند که توانستند بر بام جهان بایستند. خود کلینزمن بعدها آن واقعه را بهترین خاطره دوران ورزشی اش خواند.
    گویا موفقیتهای او قرار نبود پایان یابد؛ زیرا بعد از جام جهانی، وی و تیم اینتر فاتح جام یوفا شدند و این اولین افتخار بزرگ باشگاهی او به شمار می رفت. 95 بازی و 34 گل آمار نسبتاً خوبی برای او بود.
    اما یک نکته را در مورد او نباید از ذهنمان دور کنیم و آن اینکه در همان سالها که کلینزمن در اوج شهرت قرار داشت و طرفدارانش در سراسر گیتی پوسترش را به اتاق خواب خود می چسباندند کلینزمن از کارهای خداپسندانه و انساندوستانه دست برنمی داشت. نمونه شاخص آن همین که به مردم زلزله زده رودبار تسلیت گفت و حتی حاضر شد در یک بازی خیریه به نفع آسیب دیدگان زلزله شرکت نماید.
    کلینزمن بعد از اینتر راهی تیم موناکو شد و در آن تیم بود که دست به اقدامی مهم زد. اقدامی که بعداً موجب آشتی ساکسونها با ژرمنها شد.
    * محبوبترین آلمانی انگلیس!
    کلینزمن در سال 1994 راهی جزیره مه آلود و پایتخت همیشه بارانی شد تا برای سفیدپوشان تاتنهام بازی کند. انگلیسی ها که بر سر بسیای از مسایل همیشه با آلمانها نزاع داشته و دارند! با انواع و اقسام توهینها پذیرای این تازه وارد به کشورشان بودند. (یکی از آن دلایل حذف انگلستان به دست آلمان در نیمه نهایی جام 90 بود) یکی از ورزشی نویسهای روزنامه «گاردین» عنوان مقاله جنجالی اش را چنین تیتر زد: «چرا ما از کلینزمن متنفریم!»
    اما کلینزمن همیشه با خوش رویی و رفتار موقر و با گلزنیهایش پاسخ ساکسونها را می داد تا اینکه آخر فصل به عنوان مرد سال فوتبال لیگ جزیره انتخاب شد. همان روزنامه نگار روزنامه گاردین این بار در مدح او نوشته «چرا ما عاشق کلینزمن هستیم»!
    حتی «تدی شرینگام» کلینزمن را به عنوان الگوی ورزشی خود خواند و ... اما این پایان قصه کامیابیهای «قاتل خموش» نبود.
    وی وقتی که اعلام کرد قصد ترک لندن و بازگشت به وطن را دارد، با خیل عظیم هوادارانش مواجه شد که از او می خواستند تا در لندن بماند، اما کلینزمن با احترام به همه آنها راهی باواریا شد تا بار دیگر شاگردی قیصر فوتبال را بکند.
    * رکورد بی نظیر و قهرمانی اروپا
    سال 1996 سالی پربار برای کلینزمن بود. تیم بایرن مونیخ با بهره جستن از مهاجمی مثل او در کنار «پاپن» فرانسوی هم فاتح بوندس لیگا شد و هم قهرمان جام یوفا. کلینزمن در آن سال 15 بار برای بایرن در اروپا گل زد تا رکوردی جاودانه را از خود به یادگار بگذارد- رکوردی که هنوز شکسته نشده است- در همان سال تیم ملی آلمان موفق شد برای سومین بار فاتح جام ملتهای اروپا شود تا کاپیتان کلینزمن جام خوش نقش اروپا را از دستان ملکه پیر انگلیس دریافت کند.
    وی پس از آن راهی ایتالیا شد و سالهای پایانی بازی اش را در ایتالیا گذراند. هر چند که تاریخ دقیق خداحافظی او سال 1998 بود.
    کلینزمن در مجموع بازیهای باشگاهی موفق شد 232 گل را در 514 بازی به ثمر برساند و در رده ملی نیز با 108 بازی و 47 گل، دومین گلزن برتر تاریخ فوتبال آلمان پس از گردمولر لقب گیرد.
    دوران مربیگری او را نیز حتماً به خاطر دارید که چگونه تیم پیر و فرتوت آلمان را بار دیگر راهی قله افتخار کرد و با کسب مقام سومی برای کشورش از تیم ملی کناره گیری کرد.
    این همه زندگی ورزشی کلینزمن طی سالیانی که از عمرش می گذرد، بود و او همیشه به عنوان یک چهره محبوب در جهان فوتبال شناخته می شود.
    کلینزمن هرگزمادیات را فدای خوی انسانی نکرد و با کمک به مردم فقیر و آسیب دیده نقاط مختلف جهان نام خود را به عنوان فردی خیر بر سر زبانها انداخت.
    وی هم اکنون به همراه همسرش «دبی-چاین» و دو فرزندش «جاناتان و لیلا» در سواحل کالیفرنیا (هانتینگتون) زندگی می کند.
    * کلینزمن در قاب کوچک
    متولد: 30 جولای 1964
    قد: 182 سانتی متر
    محل تولد: گوپینگن (نزدیک اشتگارت)
    افتخارات: مرد سال فوتبال آلمان 1988 و 1994
    مرد سال فوتبال انگلیس 1995
    قهرمان جام یوفا با تیمهای اینتر 1991 و بایرن مونیخ1996
    قهرمان جهان 1990- اروپا 1996 و مدال برنز المپیک 1988 سئول
     
    نام کامل : کارل هاینز رومینیگه Karl-Heinz Rummenigge


    ملقب به : کاله "Kalle"
    تاریخ تولد : 25 سپتامبر 1955
    محل تولد : لیپشتاد – آلمان
    قد : 182 سانتیمتر
    وزن در دوران اوج : 79 کیلوگرم
    شماره پیراهن در دوران اوج در تیم ملی :11
    پست های بازی : مهاجم کاذب- هافبک هجومی – بال کناری خط حمله
    ویزگی های بازی : سرعت خوب – قدرت دریبل زنی بالا – شم گلزنی خوب


    مهمترین افتخارات ملی :


    2 نایب قهرمانی جام جهانی 1986 -1982


    1 قهرمانی جام ملتهای اروپا 1980


    مهمترین افتخارات باشگاهی :


    2 قهرمانی بوندسلیگا با بایرن مونیخ 1981-1980

    2 قهرمانی جام حذفی آلمان با بایرن مونیخ 1984-1982

    2 قهرمانی جام باشگاههای اروپا با بایرن مونیخ 1976-1975

    1 قهرمانی جام بین قاره ای با بایرن مونیخ 1976



    مهمترین افتخارات فردی :


    مرد سال فوتبال اروپا 2 بار در سالهای 1980 و 1981


    مرد سال فوتبال آلمان 1 بار در سال 1980


    آمار و ارقام :

    کل بازیهای ملی : 95 ............ کل گلهای زده : 45

    بازی در جام جهانی : 19 ................ گل زده: 9

    تعداد گل در جام ملتهای اروپا : 1 گل

    تعداد بازی در بایرن مونیخ: 310 ........ گل زده :162 (1984-1974)


    تعداد بازی در اینترمیلان : 64 ............گل زده: 24 (1987-1984 )


    تعداد بازی در تیم سروت (لیگ سوئیس) : 50 ........ گل زده: 34 ( 1989-1987 )با اینکه رومینیگه یک مهاجم نوک نبود ولی سه بار عنوان آقای گلی بوندسلیگا را کسب کرد. در فصل 80-79 با 26 گل زده آقای گل شد . در فصل 81-80 با 29 گل زده آقای گل شد و در فصل 84-83 با 26 گل آقای گل شد. رومینیگه در لیگ سوئیس هم یک بار عنوان آقای گلی را بدست آورد فصل 89-88 با 24 گل زده .


    در آپریل 1983 گروه پاپ دو نفره انگلیسی(آلن و دنیس ) یک آهنگ به افتخار رومینیگه خواندند !!

    نام کامل : جوزف دیتر مایر Josef Dieter Maier


    ملقب به : سپ مایر
    تاریخ تولد : 28 فوریه 1944
    محل تولد : متن Metten, – آلمان
    قد : 183 سانتیمتر
    وزن در دوران اوج : 76 کیلوگرم
    شماره پیراهن در دوران اوج در تیم ملی :1
    پست های بازی : دروازه بان
    ویزگی های بازی : تک به تک گیر قهار


    مهمترین افتخارات ملی :


    1 قهرمانی جام جهانی 1974 – مایر دروازه بان اول تیم بود


    1 نایب قهرمانی جام جهانی 1966 – مایر دروازه بان سوم تیم بود


    1 مقام سوم جام جهانی 1970 – مایر دروازه بان اول تیم بود


    1 قهرمانی جام ملتهای اروپا 1972 – مایر دروازه بان اول تیم بود


    1 نایب قهرمانی جام ملتهای اروپا 1976 – مایر دروازه بان اول تیم بود


    مهمترین افتخارات باشگاهی :



    5 قهرمانی بوندسلیگا با بایرن مونیخ 1980-1974-1973-1972-1969


    4 قهرمانی جام حذفی آلمان با بایرن مونیخ 1971-1969-1967-1966


    3 قهرمانی جام باشگاههای اروپا با بایرن مونیخ 1976-1975-1974


    1 قهرمانی جام در جام اروپا با بایرن مونیخ 1967


    1 قهرمانی جام بین قاره ای با بایرن مونیخ 1976


    مهمترین افتخارات فردی :


    مرد سال آلمان 3 بار در سالهای 1978 – 1977 - 1975


    آمار و ارقام : مایر هم از ان جمله بازیکنانی است که هر سه مدال جام جهانی را دارد با این تفاوت که بکن باوئر و اووراث در هر سه جام جهانی 66 و 70 و 74 بازیکن ثابت و اصلی تیم بوده اند ولی مایر در جام جهانی 66 دروازه بان سوم تیم بوده و نقشی در بدست اوردن نایب قهرمانی نداشته است . البته مایر در جام جهانی 1978 هم دروازه بان اول تیم بود ولی المان مقامی را کسب نکرد.


    سپ مایر تمام دوران بازیگری حرفه ای خود را در تیم بایرن مونیخ گذراند . وی 19 سال پر افتخار را در بایرن سپری کرد.


    سپ مایر طی سالهای 1966 تا 1977 422 بازی متوالی را برای بایرن انجام داد بدون اینکه حتی در یکی از دیدارها غایب باشد . که این رکورد همچنان پا برجاست.


    مایر در المان به دلیل قابلیت ارتجاعی خوبی که در عکس العمل هایش نشان میداد به گربه مشهور شده بود .


    شورت سیاه و بلند مایر و همچنین دستکشهای او که از حد معمول بزرگتر بودند همیشه مورد توجه رسانه ها بود.



    او هم اکنون مربی دروازه بانان بایرن مونیخ است .


    کل بازیهای ملی : 95 بازی
    بازی در جام جهانی : 18 بازی
    تعداد بازی در بایرن مونیخ : 536 بازی (1980-1965)

    نام کامل : گرهارد مولر Gerhard Müller


    ملقب به : بمب افکن
    تاریخ تولد : 3 نوامبر 1945
    محل تولد : نوردلینگن – آلمان
    قد : 175 سانتیمتر
    وزن در دوران اوج : 77 کیلوگرم
    شماره پیراهن در دوران اوج در تیم ملی :13
    پست های بازی : مهاجم
    ویزگی های بازی : شم گلزنی فوق العاده بالا – ضربات بسیار دقیق – ضربات سر خوب – بازی کاملا رو به جلو- پاسخ بسیار سریع به پاسهای دریافتی


    مهمترین افتخارات ملی :


    1 قهرمانی جام جهانی 1974


    1 مقام سوم جام جهانی 1970


    1 قهرمانی جام ملتهای اروپا 1972


    مهمترین افتخارات باشگاهی :


    4 قهرمانی بوندسلیگا با بایرن منیخ 1974-1973-1972-1969


    4 قهرمانی جام حذفی آلمان با بایرن مونیخ 1971-1969-1967-1966


    3 قهرمانی جام باشگاههای اروپا با بایرن مونیخ 1976-1975-1974


    1 قهرمانی جام در جام اروپا با بایرن مونیخ 1967


    1 قهرمانی جام بین قاره ای با بایرن مونیخ 1976



    مهمترین افتخارات فردی :


    مرد سال اروپا 1 بار در سال 1970


    مرد سال فوتبال آلمان 2 بار در سالهای 1967 و 1969



    آمار و ارقام :

    کل بازیهای ملی : 62 ............ کل گلهای زده : 68 !!


    بازی در جام جهانی : 13 .................... گل زده: 14 !!


    تعداد گل در جام ملتهای اروپا : 4 گل


    تعداد بازی در بایرن مونیخ : 453 .......... گل زده :398 (1979-1964)


    تعداد بازی در تیم فورت لائودرلات (لیگ آمریکا ):80 ........... گل زده : 40 (1981-1979 )
    __________________________________________________ ______________
    -گرد مولر بهترین گلزن تاریخ تیم ملی آلمان محسوب میشود ...

    ردیف...... نام ....................... تعداد گل
    1...........گرد مولر.............. .....68 گل
    2...........رودی فولر................47 گل
    3...........کلینزمن.................. 47 گل
    4...........رومینیگه................. 45 گل
    5...........اووه زیلر................ 43 گل
    6............بیرهوف................ 37 گل
    7............ بالاک................... 35 گل



    -گرد مولر بهترین گلزن تاریخ باشگاه بایرن مونیخ نیز محسوب میشود





    -گرد مولر بهترین گلزن تاریخ بوندسلیگا هم هست ...


    ردیف...... نام ................. دوره ................ تعداد گل ................... باشگاه
    1...........گرد مولر.......... 1965 تا 1979 .... 365 ............... .....بایرن مونیخ
    2..........کلاوس فیشر.......1968 تا 1988 ..... 268 ....................... ..شالکه
    3......... جاپ هینکس ......1965 تا 1978 .......220 ..........................گلادباخ
    .
    .
    .
    10...... رومینیگه .......1974 تا 1984 .........162 ................ بایرن مونیخ



    -گرد مولر بهترین گلزن تیم ملی آلمان در جام های جهانی هم هست ...



    -گرد مولر 7 بار آقای گل بوندسلیگا شده است ...


    فصل ................. تعداد بازی ............ تعداد گل
    67-1966 ...............32..................28
    69-1968................30...................30
    70-1969...............33....................38
    72-1971 ..............31....................40 رکورد بیشترین گل زده در یک فصل نیز از آن گرد مولر است
    73-1972 ..............33.....................36
    74-1973..............34......................30
    78-1977..............33.......................24



    -گرد مولر در جام جهانی 1970 با 10 گل زده آقای گل شد


    -گرد مولر در جام ملتهای اروپا سال 1972 در حالی با 4 گل زده آقای گل شد که دیگر گلزنان این جام همه 1 گله بودند



    یک نگاه هم به گلهای اروپایی او بندازید :

    جام باشگاههای اروپا 35 بازی ... 35 گل !!

    جام در جام اروپا 25 بازی... 20 گل

    جام یوفا 14 بازی... 11 گل

    در واقع گرد مولر در 74 بازی اروپایی 66 گل به ثمر رسانده که این هم در نوع خود یک رکورد بی نظیر است.


    -امارکورد جالب تر مربوط به جام حذفی آلمان است که مولر 62 بازی در این جام انجام داده اما 78 گل زده !!



    -اما رونالدو یه خورده حال گیری کرد و رکورد گرد مولر به عنوان " بهترین گلزن تمام ادوار جام جهانی " را شکست ...
    ردیف...........نام..................کشو? ? ?...................تعدادگل
    1...............رونالدو..............برز یل.........................15
    2...............گرد مولر............... آلمان.....................14
    .
    .
    .
    7...............میروسلاو کلوزه..... آلمان...................10 ... به امید آقای گلی کلوزه در جام 2010 با حداقل 6 گل زده.

    نام کامل : یورگن کوهلر Jürgen Kohler


    تاریخ تولد : 6 اکتبر 1965
    محل تولد : لامبشیم Lambsheim – آلمان
    قد : 186 سانتیمتر
    وزن در دوران اوج : 84 کیلوگرم
    شماره پیراهن در دوران اوج در تیم ملی :4
    پست های بازی : دفاع میانی
    ویزگی های بازی : قدرت دفاعی بالا – تعادل و قدرت بدنی عالی – یارگیری عالی


    مهمترین افتخارات ملی :


    1 قهرمانی جام جهانی 1990


    1 قهرمانی جام ملتهای اروپا 1996


    1 نایب قهرمانی جام ملتهای اروپا 1992


    مهمترین افتخارات باشگاهی :


    1 قهرمانی بوندسلیگا با بایرن مونیخ 1990


    2 قهرمانی بوندسلیگا با دورتموند 1996 و 2002


    1 قهرمانی سری آ ایتالیا با یوونتوس 1995


    1 قهرمانی جام باشگاههای اروپا با دورتموند 1997


    1 قهرمانی جام یوفا با یوونتوس 1993


    1 قهرمانی جام بین قاره ای با دورتموند 1997



    مهمترین افتخارات فردی :


    مرد سال فوتبال آلمان در سال 1997

    آمار و ارقام :

    کل بازیهای ملی : 105 ........ کل گلهای زده : 2

    تعداد بازی در تیم والدهوف مانهیم (بوندسلیگا) : 95 ........ گل زده : 6 (1987-1983)

    تعداد بازی در کلن :57............ گل زده : 2 (1989-1987 )

    تعداد بازی در بایرن مونیخ : 55 ..... گل زده: 6 (1991-1989 )

    تعداد بازی در یوونتوس: 102 ...... گل زده: 8 ( 1995-1991 )

    تعداد بازی در دورتموند:191 ......... گل زده :14 ( 2002-1995 )
     
    نام کامل : لوتار ماتیوس Lothar Matth?us

    تاریخ تولد : 21 مارچ 1961

    محل تولد : ارلانگن در ایالت باواریا – آلمان
    قد : 174 سانتیمتر
    وزن در دوران اوج : 71 کیلوگرم
    شماره پیراهن در دوران اوج در تیم ملی :10
    پست های بازی :هافبک هجومی – هافبک دفاعی - سوئیپر
    ویزگی های بازی : با روحیه و خوش فکر در بازی- استقامت بالا – توانا در دادن پاسهای کوتاه و بلند – تبحر در زدن شوتهای از راه دور – قدرت بسیار بالای شوت هایش .


    مهمترین افتخارات ملی :


    1 قهرمانی جام جهانی 1990


    2 نایب قهرمانی جام جهانی 1986-1982


    1 قهرمانی جام ملتهای اروپا 1980



    مهمترین افتخارات باشگاهی :


    7 قهرمانی بوندسلیگا با بایرن مونیخ 2000-1999-1997-1994-1987-1986-1985


    3 قهرمانی جام حذفی آلمان با بایرن مونیخ 2000 – 1998- 1986

    1 قهرمانی سری آ ایتالیا با اینترمیلان 1989


    2 قهرمانی جام یوفا با اینترمیلان 1996-1991


    مهمترین افتخارات دوران مربیگری :


    1 قهرمانی لیگ صربستان و مونته نگرو 2003


    مهمترین افتخارات فردی :


    مرد سال جهان در سال 1991


    مرد سال اروپا در سال 1990


    مرد سال آلمان در سالهای 1990 و 1999
    آمار و ارقام :


    کل بازیهای ملی : 150 ............................. کل گلهای زده : 23

    بازی در جام جهانی : 25 ...................................... گل زده: 6

    تعداد گل در جام ملتهای اروپا : 1 گل

    تعداد بازی در مونشن گلادباخ : 162 ................ گل زده :36 (1984-1979)

    تعداد بازی در بایرن مونیخ :113 .................. گل زده : 57 (1988-1984 )

    تعداد بازی در اینتر میلان : 115 ..................... گل زده: 40 (1992-1988 )

    تعداد بازی در بایرن مونیخ : 189 .................... گل زده: 28 ( 2000-1992 )

    تعداد بازی درمترو استارز آمریکا : 16 ............... گل زده : 0 ( 2000 )
    __________________________________________________ ______________
    -اولین جایزه مرد سال فوتبال جهان به لوتار ماتیوس تعلق گرفت. در سال 1991 ماتیوس در اینتر بازی میکرد و موفق شد با اکثریت آرا این عنوان را کسب کند... پاپن مهاجم تیم ملی فرانسه و باشگاه المپیک مارسی و گری لینه کر مهاجم تیم ملی انگلیس و باشگاه تاتنهام هاتسپر به ترتیب دوم و سوم شدند. لوتار تا کنون تنها بازیکن آلمانی است که این جایزه را برنده شده است.


    -لوتار اکثر جامهای مهم را تصاحب کرد به غیر از جام باشگاههای اروپا ...
    البته او در این مورد بسیار بد شانس بود چون دو بار با بایرن به فینال این رقابتها رسید اما هر دو بار را با بد شانسی واگذار کردند. در سال 1987 بایرن ابتدا با یک گل پیش افتاد ولی در نهایت بازی را1-2 واگذار کرد و این ترازدی یک بار دیگر ولی این بار غم انگیز تر مقابل منچستر رخ داد – در سال 99.


    -لوتار تا حالا نتوانسته خود را به عنوان یک مربی موفق مطرح کند .
    او یک سال مربی راپید وین اتریش بود- فصل 2002-2001 – سپس به پارتیزان بلگراد رفت و یک سال مربی این تیم بود –فصل 2003-2002- بعد دو سال مربی تیم ملی مجارستان شد سپس در سال 2006 به تیم اتلتیکو پاراننزه برزیل رفت وهدایت این تیم را بر عهده گرفت و پس از هفت بازی که البته شامل 5 برد و 2 مساوی برای پاراننزه بود از مربیگری این تیم کناره گیری کرد و فصل 2007-2006 را نیز در تیم سالزبورگ اتریش فعالیت کرد . اما به غیر از قهرمانی اولین لیگ صربستان و مونته نگرو به همراه پارتیزان افتخار دیگری را کسب نکرد.


    - لوتار رکورد دار بیشترین بازی در تیم ملی و رکورد دار بیشترین بازی در جام جهانی است



    نظرات دیگران ( )


    ? لیست کل یادداشت های این وبلاگ
    سورپرایز رومنیگه برای ریبری در روز تولدش
    بایرن در جهنم اولدترافورد جشن صعود گرفت
    تیم منتخب دهه اخیر آلمان
    بایرن 2-یونایتد1:غول باواریایی انتقام گرفت؛ پیروزی با گل دقیقه 9
    روز رستاخیز؛ فان خال از گور برخاست
    بیوگرافی باستین شوان اشتایگر
    بیوگرافی میشائیل بالاک
    بیوگرافی الیور کان
    بیوگرافی بازیکنان و مربیان گذشته و حال بایرن 3
    بیوگرافی بازیکنان و مربیان گذشته و حال بایرن 2
    بیوگرافی بازیکنان و مربیان گذشته و حال بایرن 1
    استان بایرن
    بایرن مونیخ در اروپا
    امار و ارقام بایرن
    افتخارات و تاریخچه باشگاه بایرن مونیخ
    [عناوین آرشیوشده]

    Desigened By Parsiblog.com